Galvanisk sølv

Med sin duktile belægning er galvanisk sølv anvendeligt til at mindske kontaktmodstanden ved højspænding. Derudover er behandlingen korrosionsbeskyttende og har lav friktion ved adhæsivt slid.

Galvanisk sølv

Sølv giver adskillige fordele ved elektronikproduktion. Sølv kan være et alternativ til guld belægning på elektronik, dog yder sølv en bedre elektrisk og termisk ledningsevne. Grundet sølvets lave kontakt modstand, bruges sølvbelægning til elektronik ofte på meget aktive kobberdele. Med sin duktile belægning er galvanisk sølv anvendeligt til at mindske kontakt modstanden ved højspænding. Derudover, er behandlingen korrosionsbeskyttende og har lav friktion ved adhæsivt slid.  

Vi udfører aldeles meget forsølvning, mest til elektronik industrien men også til dekorativ brug. Med mange års erfaring i alle typer overfladebehandling, arbejder vi skarp med alle forholde og produktioner, så du kan føle dig tryg i at dit projekt bliver udført forsvarligt.

Egenskaber:

Meget lav overgangsmodstand. God korrosionsbeskyttelse. Duktil belægning

Udseende:

 Lys, blank overflade

Typisk Lagtykkelse:

 Min. 5 µm.

 Anvendelse:

Mindske kontaktmodstand ved højspænding, korrosionsbeskyttelse, krav til god ledningsevne, HF-kredsløb. Lav friktion ved adhæsivt slid.

Produktoversigt

Produktoversigt

Kontakt os vedrørende Galvanisk sølv og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør hvordan vi afklare dine spørgsmål om overfladebehandling og kan være med til at optimere processen og udføre opgaven ligesom du ønsker.

Skriv en e-mail til sale@chemtec.dk eller ring direkte på telefon 75 67 92 92

da_DKDK