Overfladebehandling af dekorative emner

Fælles for alle vores kunder inden for de dekorative brancher er, at deres kunder er meget opmærksomme på, at overfladebehandlingen – ligesom resten af slutproduktet – er i højeste kvalitet. Derfor er arbejdet med overfladebehandling i metaller til de dekorative formål med til at fastholde vores fokus på kvaliteten i vores eget arbejde.

Eksklusive, dekorative emner

Vores kunder producerer store serier af eksklusive produkter inden for mange brancher. De brancher, vi selv kalder for de dekorative, er blandt andet:

  • Designerlamper
  • Designerstole og andre designermøbler
  • Audio-udstyr til nogle af verdens mest kvalitetsbevidste musikfans

Vores proces for overfladebehandling af dekorative emner

Overfladebehandlinger kan også have praktiske funktioner inden for den dekorative branche. Nogle emner skal kunne modstå hyppig berøring uden at ændre udtryk, mens andre skal beskytte den underliggende metalflade, selvom overfladens primære fordel er det designmæssige udtryk.

Det kosmetiske udtryk er dog altid altafgørende inden for de dekorative brancher. Derfor har vi i årenes løb specialiseret os i at levere en perfekt overfladebehandling i metal.

Vi har indbygget omfattende kvalitetssikring i hele vores proces, så vi kan sikre de dekorative overfladebehandlinger mod synlige eller praktiske fejl. De høje kvalitetskrav kræver faste procedurer for præcis og forsigtig håndtering. Det er vores medarbejdere specialiserede i.

Vi løser ikke opgaver med overfladebehandling for private.

Kontakt os for rådgivning om din overfladebehandling.

Produktoversigt

Produktoversigt

Kvalitet & Produktion

Målsætningen hos Chem-Tec Plating A/S er et højt kvalitetsniveau, som til stadighed bliver udført i form af kontinuerlige kvalitetstjek før, under og efter produktionen.

Høj kvalitet er med i hele processen – fra prototype til produkt. Uanset om der produceres enkelte eller tusindevis af emner, sikrer vores veluddannede og dedikerede medarbejdere en utrolig lav kassation.

Logistik

Vi hjælper gerne med logistikken og stræber altid efter kundens ønsker om hurtig forsendelse og levering dør-til-dør.

Med en central placering i Danmark, Midtjylland, dækker vi Danmark, Norden, Tyskland og andre europæiske lande.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør hvordan vi afklare dine spørgsmål om overfladebehandling og kan være med til at optimere processen og udføre opgaven ligesom du ønsker.

Skriv en e-mail til info@chemtec.dk eller ring direkte på telefon 75 67 92 92

da_DKDK