Sort nikkel

Sort nikkel er anvendeligt ved optiske og tekniske formål med egenskaber som lav lysreflektion, gode dækkeevne – hvilket er egnet til vanskelige geometrier, samt en relativ hård og slidstærk overflade.

Sort nikkel

Sort nikkel er anvendeligt ved dekorative, optiske og tekniske formål, og er egnet til vanskelige geometrier, samt en relativ hård og slidstærk overflade. Med en sort nikkeloverflade behandling hos os, opnår dit valgte emne egenskaber som lav lysreflektion, relativ hård og slidstærk, og har bedre dækkeevne end sort krom. Vores sort nikkel belægning er halvmat og har en sort overflade og materialer kan udfældes på stål, rustfrit stål, kobber legeringer og zink. 

Arbejdet med overfladebehandling i metaller til dekorative formål er med til at fastholde vores fokus, og vi sikrer kvalitetsarbejde til alle vores kunder der ønsker dekorativ overfladebehandling på deres produkter såsom designmøbler, designlamper m.m.

Egenskaber:

Lav lysreflektion, relativ hård og slidstærk.

Udseende:

Blank til halvmat, sort overflade.

Basismateriale:                   

Sort nikkel kan udfældes på stål, rustfrit stål, kobberlegeringer, nikkelbelægninger og zink.

Anvendelse:

Optiske og tekniske formål.Bedre dækkeevne end sort chrom, egnet til vanskelige geometrier. Uden Cr- eller Co-forbindelser. Kan bearbejdes efter belægning.

Produktoversigt

Produktoversigt

Kontakt os vedrørende Sort nikkel og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør hvordan vi afklare dine spørgsmål om overfladebehandling og kan være med til at optimere processen og udføre opgaven ligesom du ønsker.

Skriv en e-mail til sale@chemtec.dk eller ring direkte på telefon 75 67 92 92

da_DKDK