Profil

Chem-Tec Plating A/S har specialiseret sig i funktionel overfladebehandling, der primært omfatter egenskaber som kontaktering, lodbarhed, slid, friktion, hårdhed og korrosion.

Overfladebehandling til industrien

Overfladebehandlingen er baseret på løsninger til en lang række brancher som eksempelvis elektronikindustrien og maskinindustrien, herunder fødevare- og medicoindustrien.

Fleksibilitet og kvalitet er nøgleord i hele produktionsprocessen. Fra rådgivning og forslag over forsøg og produktion til kvalitetskontrol og levering.

  • Metallisk overfladebehandling – kemisk og elektrolytisk – med en bred vifte af processer.

  • Avancerede funktionelle og dekorative belægninger til mange forskellige formål og brancher.

  • Rådgivning og udvikling af den rigtige overfladebehandling til produktet/formålet.

  • Dedikeret udvikling/indretning af proceslinier ved større løbende produktion.

  • Væsentlig aktør i Nordeuropa.

 Udover at udføre den metalliske overfladebehandling deltager Chem-Tec Plating A/S ofte i udviklingsprocessen, således at den nødvendige fokus på produktets overflade er med fra starten af udviklingsforløbet, hvilket sikrer kunden det ideelle valg af overfladebehandling.

Vi har kompetente og dedikerede medarbejdere i alle funktioner, hvor en stor andel har mange års ansættelse hos os. Dette er med til at sikre et altid højt kvalitetsniveau.

Produktoversigt

Produktoversigt

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør hvordan vi afklare dine spørgsmål om overfladebehandling og kan være med til at optimere processen og udføre opgaven ligesom du ønsker.

Skriv en e-mail til info@chemtec.dk eller ring direkte på telefon 75 67 92 92

da_DKDK