Kemisk nikkel

Kemisk nikkel er en nikkelphosphor legering, som med fordel kan anvendes på tre måder; høj slidstyrke, lodning og elektronik og god korrosionsbeskytning.

Kemisk nikkel

Alle vores kemiske behandlinger foregår uden en ydre strømkilde, hvilket giver mulighed for at belægge fuldstændig jævnt og ensartet på alle flader, selv ved meget komplekse emner, eller indvendigt i et rør. Med en kemisk belægning hos os, opnår dit valgte emne en stærk overfladebeskyttelse og modstand overfor slid og korrision. Den kemiske nikkelbelægning er lyst, halvblank og minder lidt om rustfrit stål. Råemnets afsluttende look har dog stor betydning for slutresultatet.

Hos Chem-Tec har vi stor ekspertise indenfor kemisk belægning hvad angår især fittings, ventiler, hydraulik, dele til el-motorer, kædehjul og transmissions- og pumpedele. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den belægning, som passer bedst til lige netop dit emne.

Udseende:

Lys, mat eller blank overflade, farven minder om rustfrit stål.

Lagtykkelse:

5 – 50 µm, højere lagtykkelser er mulig.Ensartet lagtykkelse på emnet, også ved indv. fornikling, tolerance på lagtykkelsen ± 10 %.

Basismateriale:

Kemisk Nikkel kan udfældes på stål, rustfri stål, støbejern, kobber, messing, aluminium og sintrede dele.

Anvendelse:

Fittings, ventiler, hydrauliske komponenter, elmotordele, transmissions- og pumpedele, tand- og kædehjul, sliddele til pakkemaskiner samt elektronik- og medicoemner. Kan udfældes partielt på f.eks. lejeflader.

Henvisninger:

ISO 4527

Produktoversigt

Produktoversigt

Kontakt os vedrørende Kemisk nikkel og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør hvordan vi afklare dine spørgsmål om overfladebehandling og kan være med til at optimere processen og udføre opgaven ligesom du ønsker.

Skriv en e-mail til sale@chemtec.dk eller ring direkte på telefon 75 67 92 92

da_DKDK