Reel-to-reel

Plettering af “endeløse” bånd giver mulighed for ensidig plettering fra en kant (i kontrolleret dybde) eller i striber langt båndet, i både nikkel, tin, guld eller sølv.

Reel-to-reel

I dag behandler vi små såvel som store mængder af serier, og i alle niveauer. Vi har to linjer med reel-to-reel (eller båndproduktion) og kan belægge store mængder af elektroniske dele i både løs vægt og i bånd. Reel-to-Reel har egenskaber som plettering af “endeløse” bånd, som giver mulighed for ensidig plettering fra en kant i kontrolleret dybde eller i striber langs båndet. Det kan også bruges til at lægge striber langs båndet i både nikke, tin, guld og sølv. Behandlingen er den mest effektive løsning til dig der ønsker høj præcision og ubegrænsede muligheder for automatisk videreforarbejdning. 

Hos Chem-Tec vil vi yde vores bedste og rådgive vores kunder frem til den mest effektive og værdifulde løsning.

Egenskaber:

Plettering af “endeløse” metalruller. Mulighed for partiel belægning, dvs. ensidig plettering fra en kant (i kontrolleret dybde) eller i striber langs båndet.

Basismateriale:

Jern, rustfrit stål, tinbronze, kobber, messing eller nysølv.

Lagtykkelse:

Efter opgave, forhør nærmere.

Båndbredde:

Kobber, nikkel, sølv og guld i bredde op til 85 mm. Nikkel og tin i bredde op til 130 mm.

Anvendelse:

Glatte eller udstansede bånd f.eks. til stikben, kontakter, antenner, fjedre eller elektronik.

Produktoversigt

Produktoversigt

Kontakt os vedrørende Reel-to-reel og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør hvordan vi afklare dine spørgsmål om overfladebehandling og kan være med til at optimere processen og udføre opgaven ligesom du ønsker.

Skriv en e-mail til sale@chemtec.dk eller ring direkte på telefon 75 67 92 92

da_DKDK