Perleglansnikkel

En mat overflade, der minder om børstet aluminium, som særligt anvendes til dekorative formål, da belægningen er slidfast og ikke “tager” imod fingermærker. Perleglansnikkel kaldes også satinnikkel, matchrom eller perlenikkel.

Mat nikkel (Perlenikkel)

Mat nikkel belægning giver en overflade, der minder om børstet aluminium, som særligt anvendes til dekorative formål eller alt efter kundens ønske. Den har en slidfast overflade der mindsker afsætningen af fingeraftryk og modvirker refleksion. Overfladebehandlingen kan derudover også have tekniske formål, hvis der ønskes hårdere slidlag, eller som korrisions beskyttende, da belægningen gør overfladen meget hård og slidstærk.

Mat nikkel kaldes også satin nikkel, matkrom eller perlenikkel og kan kombineret med f.eks. guld, krom eller antracit alt efter ønske til farve og finish. Har du derfor et emne, der skal overfladebehandles efter endt produktion, sørger vi hos Chem-Tec for det hele. Vores belægning kan anvendes til en bred vifte af kunder der arbejder indenfor møbelindustrien, elektronikindustrien, sanitet armature m.m., og vi kan håndtere alt fra et enkelt emne til store seriestørrleser.

Typisk Lagtykkelse:

0,1- 2,5µ

Udseense:

Lys, grålig overflade, minder om børstet aluminium

Materiale:

Guld kan bl.a. udfældes på. Nikkel, kobber, messing, stål, rustfri stål. Og med underbelægning også på Alminium.

Anvendelse:

Guld er velegnet til elektroniske komponenter såsom kontakter, stik, fjedre, printkort, etc. dekorative formål, eller som alternativ til messing produkter

Produktoversigt

Produktoversigt

Kontakt os vedrørende Perleglansnikkel og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør hvordan vi afklare dine spørgsmål om overfladebehandling og kan være med til at optimere processen og udføre opgaven ligesom du ønsker.

Skriv en e-mail til sale@chemtec.dk eller ring direkte på telefon 75 67 92 92

da_DKDK