Galvanisk guld

Med sin gode elektriske ledningsevne er galvanisk guld, hårdguld, anvendeligt til kontaktering med den lave overgangsmodstand. Derudover er behandlingen korrosionsbeskyttende og har en hårdhed på ca. 160 HV.

Galvanisk guld

Guld er et edelmetal, der ofte anvendes til plettering af mange forskellige elektroniske komponenter. Forgyldningen kan som udgangspunkt opdeles i to kategorier, dekorativ guld eller funktionel guld. Vi har begge muligheder i huset, men har hovedsagelig fokus på de funktionelle opgaver. Med sine gode elektrisk ledningsevne er galvanisk guld, mest anvendeligt til plettering af elektroniske komponenter eller som alternativ til messing produkter. Behandlingen viser sig at være særdeles effektiv til kontaktering grundet dens nedsættende modstand, og varmeudvikling ved elektriske forbindelser. Galvanisk guld kendt for sin korrosionsbeskyttende effekt og har en hårdhed på ca. 160 HV.

Alt afhængig af hvad slutproduktet skal bruges til, sørger vi for det endelige slutprodukt er lige hvad kunden ønsker. Hos Chem-Tec er vi kendt for vores kvalitetsbetonede færdigheder og vi har indbygget omfattende kvalitetssikring gennem processen.

Typisk Lagtykkelse:

0,1- 2,5µ

Materiale:

Guld kan bl.a. udfældes på. Nikkel, kobber, messing, stål, rustfri stål. Og med underbelægning også på Alminium.

Anvendelse:

Guld er velegnet til elektroniske komponenter såsom kontakter, stik, fjedre, printkort, etc. dekorative formål, eller som alternativ til messing produkter

Henvisninger:

Galv. nikkel/guld kaldes også hårdguld, da guldet er legeret med ca. 0,2 % nikkel eller cobalt.

Produktoversigt

Produktoversigt

Kontakt os vedrørende Galvanisk guld og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør hvordan vi afklare dine spørgsmål om overfladebehandling og kan være med til at optimere processen og udføre opgaven ligesom du ønsker.

Skriv en e-mail til sale@chemtec.dk eller ring direkte på telefon 75 67 92 92

da_DKDK