Tin/Nikkel

En allergivenlig belægning, som kan være erstatning for nikkelbelægninger med risiko nikkelallergi, der kan anvendes i korrosive miljøer med fx. saltsyre eller saltpetersyre. Tin/nikkel er en legering med 65 % tin og 35 % nikkel.

Tin/Nikkel

Hos Chem-tec arbejder vi med allergivenlig belægning, som kan være erstatning for nikkelbelægninger med risiko for nikkelallergi. Belægningen er kendetegnet ved sit udseende der minder om rustfrit stål på baggrund af dens lys blanke overflade.

Vi anbefaler Tin/Nikkel overfladebehandling for sin særdeles stærke korrosionsbestandighed, og fordi den kan anvendes i korrosive miljøer der kan forårsage misfarvning såsom fx. saltsyre eller salpetersyre. Med en legering på 65 % tin og 35 % nikkel, har belægningen en stærk dækkeevne og er en proces, der kan anvendes til mange typer applikationer til fremstilling i elektronik industrien eller medicinalindustrien. De særlige fordele ved tinlegering til plettering til elektronik, er dens fremragende loddeevne, hvilket er vigtigt i mange applikationer til fremstilling af elektronisk.

Udseende:

 Lys, blank overflade, ligner rustfrit stål

Basismateriale:

 Tin/nikkel kan udfældes på nikkel, kobber, messing eller stål

Anvendelse:

Erstatning for nikkelbelægninger med risiko for nikkelallergi, kontaktering, slidfast belægning og i korrosive miljøer med f.eks. saltsyre eller salpetersyre

Produktoversigt

Produktoversigt

Kontakt os vedrørende Tin/Nikkel og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør hvordan vi afklare dine spørgsmål om overfladebehandling og kan være med til at optimere processen og udføre opgaven ligesom du ønsker.

Skriv en e-mail til sale@chemtec.dk eller ring direkte på telefon 75 67 92 92

da_DKDK