Kemisk nikkel/PTFE

Denne behandling er anvendelige på steder, hvor man ikke kan komme til at smøre. Der indlejres op til 20 % PTFE-partikler, også kendt som teflon, hvilket giver en god korrosionsbeskytning.

Kemisk nikkel/PTFE

Denne behandling er anvendelige på steder, hvor man ikke kan komme til at smøre. Kemisk NiP/PTFE er en nikkelphosphor legering med 9-12 % phosphor, hvori der der indlejres op til 20 % PTFE-partikler, hvilket giver gode slide og glide egenskaber såvel som lav friktion. Den har vist sig til at være nødvendigt hvad angår plettering af finmekaniske dele hvor olie og fedtsmøring har været uhensigtsmæssige. 

Hos Chem-Tec har vi mulighed for udføre en Kemisk Nikkel/PTFE belægning på alt indenfor fittings, ventiler, hydrauliske komponenter, transmissions- og pumpedele, sliddele og svejsekæber. Hvis ønsket, kan belægningens hårdhed forøges ved varmebehandling.

Egenskaber:

Hårdhed 450 HV100, max. anvendelsestemperatur 260 ºC.

Udseende:

Lys til mørk koksgrå, mat overflade

Lagtykkelse:

3-7 µm kemisk NiP/PTFE på 5 – 20 µm kemisk Ni (Duplex Ni). Ensartet lagtykkelse på emnet, også ved indv. fornikling.

Basismateriale:

Kemisk NiP/PTFE kan udfældes på stål, rustfrit stål, kobber, messing og aluminium.

Anvendelse:

 Fittings, ventiler, hydrauliske komponenter, transmissions- og pumpedele, sliddele og svejsekæber. Anvendes på steder, hvor man ikke kan komme til at smøre.

Produktoversigt

Produktoversigt

Kontakt os vedrørende Kemisk nikkel/PTFE og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør hvordan vi afklare dine spørgsmål om overfladebehandling og kan være med til at optimere processen og udføre opgaven ligesom du ønsker.

Skriv en e-mail til sale@chemtec.dk eller ring direkte på telefon 75 67 92 92

da_DKDK